Tervetuloa uuteen verkkokauppaamme!
Ostoskori

Edulliset hinnat Ilmainen toimitus ja palautus  Nopeat toimitukset

Tilaaminen

Tehtyäsi tilauksen Alaska Elk 1795 -sivustolla, lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostitse. Tilausvahvistus toimitetaan kassalla syöttämääsi sähköpostiosoitteeseen ja se toimii kuittina ostoksesta. Jos hinta on virheellinen Alaska Elk 1795 pidättää oikeudet tilauksen perumiseen.

Toisen henkilön nimissä ilman lupaa tehdyissä tilauksissa olemme yhteydessä viranomaisiin.

Maksutavat

Maksutapoina toimivat pankki- ja luottokortti, verkkopankkimaksu, Klarna-lasku ja Klarna-osamaksu. Maksujen välittäjänä toimii Klarna. Alaska Elk 1795 (Suomen Retkitukku Oy) ei käsittele maksukorttien numeroita tai henkilötunnuksia. Jos valitset maksutavaksi Klarna-laskun saat korotonta maksuaikaa 14 päivää. Tällöin tuotteet on toimitettava henkilön kotiosoitteeseen.

Hinnat

Alaska Elk 1795 -sivuilla esitetyt hinnat sisältävät sovellettavan lain mukaisen arvonlisäveron. Jos tuote lähetetään EU:n ulkopuolelle, siihen voi kohdistua ylimääräisiä tulli- ja veromaksuja. Näistä lisäkuluista vastaa aina ostaja ja myyjä ei voi vaikuttaa niihin. 

Tuotetiedot

Alaska Elk 1795 pidättää oikeuden muutoksiin tuotetiedoissa ja hinnoissa eikä vastaa mahdollisista virheellisistä tiedoista. Perumme virheellisillä hinnoilla tehdyt tilaukset ja palautamme rahat asiakkaalle. Tuotetiedoilla ja kuvilla pyritään aina kuvaamaan tuotteita mahdollisimman tarkasti. Jos huomaat tuotetiedoissa virheitä, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Palautukset ja reklamaatiot

Alaska Elk 1795 tarjoaa tuotteille ilmaisen palautuksen 30 päivän sisällä tilauksesta. Tarkista vastaanottamasi tuotteet ja mahdollisista puutteista tai virheistä tulee ilmoittaa 30 päivän sisällä asiakaspalveluumme. Jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteita, ota ensin yhteys asiakaspalveluumme, joka tarjoaa tarkemmat palautusohjeet. Palautettavat tuotteet on oltava alkuperäisessä pakkauksessa ja myyntikuntoisia. Tuotteilla on vuoden (12kk) takuu koskien materiaali- tai valmistusvirheitä.

Yritystiedot

Alaska Elk 1795

Suomen Retkitukku Oy (2422124-6)

Turvalaaksonkaari 2

01700 VANTAA

This website is using cookes Accept